Tweede bewonerssessie herontwikkeling schoollocatie


2e Bewonersbijeenkomst

Op 21 september organiseerde de gemeente Heumen de eerste bewonersbijeenkomst voor de herontwikkeling van de voormalige schoollocatie Vuurvogel II aan De Schoren. Op deze locatie komt woningbouw en een park voor de wijk. In deze bijeenkomst zijn er drie onderscheidende ideeën voorgelegd en besproken.

Op 20 en 21 oktober vindt de 2e bewonersbijeenkomst plaats. Hierin wordt een terugblik gegeven op de eerste bijeenkomst en het voorlopig ontwerp besproken.  Ook wordt tijdens deze bijeenkomst meerdere malen om uw mening gevraagd via een digitaal platform. (Hiervoor is het handig om een smartphone bij de hand te hebben).

Locatie, tijdsblokken en aanmelding

Hoewel de coronamaatregelen zijn losgelaten, hanteert de gemeente nog een maximaal aantal bezoekers per bijeenkomst. Om die reden organiseert de gemeente voor deze bewonersbijeenkomst een digitale sessie op woensdag 20 oktober en twee sessies in kleine groepen in het gemeentehuis op donderdag 21 oktober.

Wilt u deelnemen, dan kunt u zich hiervoor aanmelden door uiterlijk 15 oktober een email te sturen naar woningbouw@heumen.nl onder vermelding van ‘Herontwikkeling schoollocatie de Schoren’. Let op, aanmelden is verplicht, ook voor de digitale sessie!

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Blok 1: woensdag 20 oktober 20.00 – 21.30   (digitaal, in MS teams)

Blok 2: donderdag 21 oktober 13.30 – 14.30  ( Raadszaal gemeentehuis, 1e verdieping)

Blok 3: donderdag 21 oktober 15.00 – 16.00   (Raadszaal gemeentehuis, 1e verdieping)

Geeft u hierbij uw 1e en 2e voorkeur aan (indien mogelijk), zodat iedereen de gelegenheid kan krijgen om deel te nemen. Uiterlijk 17 oktober ontvangt u van de gemeente een bericht in welk tijdsblok u bent ingedeeld. Indien u digitaal deelneemt, ontvangt u dan een link waarmee u deel kunt nemen.